Homestylingpaket

 • 558

  Homestylingpaket


  I samarbete med Fastighetsbyrån hjälper jag dig att skapa ditt drömhem!
  Du fiskar, läser en bok eller hänger på gymmet. Vi fixar din bostad.

  Homestyling BASIC
  Här erbjuds en tjänst där jag utgår från era befintliga möbler och inredning i hemmet. Saker plockas bort och flyttas runt. Jag kompletterar sedan med detaljer som t.ex. blommor, frukt och färska kryddor och skapar en hemtrevlig och positiv känsla. I vissa fall kan inredningen kompletteras med vissa inredningsaccesoarer som t.ex. handdukar, sängkläder, tavlor, belysning m.m. Jag hjälper er få till den rätta känslan inför fotografering och visningar och kan även delta under fotograferingen.


  Homestyling ORIGINAL
  Här erbjuds ett helhetsgrepp på din bostad och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi börjar som i Homestyling Basic och kompletterar sedan bostaden med textiler, armaturer, inredningsaccessoarer, blommor och ev. vissa möbler. Allt för att skapa en tilltalande miljö som lyfter fram bostadens bästa potential och kvalitéer inför fotograferingen och försäljning. Jag kan även delta under fotograferingen för att kunna lägga min sista hand på stylingen för ett perfekt resultat.


  Homestyling TOTAL
  Den stora stylingen riktar sig mot ett helt tomt objekt och här skapar jag det man önskar det kan bli. I tomma bostäder kan det vara svårt att uppfatta ytornas storlek på ett riktigt sätt eller få den riktigt trevliga känslan av att man har kommit hem. Det skall kännas inbjudande, välkomnande, inspirerande, trivsamt och harmoniskt. Allt detta skapar jag genom att inreda objektet med möbler, textiler, armaturer, blommor och konst anpassade efter objektet och tänkbar köpare.