Inredningstjänster

 • 584

  Inredningstjänster


  Inspirationsmöte
  Ett möte för att komma igång och få hjälp på traven då kunderna själva vill inreda sitt hem. Vi tar en rundtur i hemmet där jag bildar mig en uppfattning om vilka som bor i hemmet och vilka funktioner som behövs. Därefter går vi vidare med inspirationsbilder och tips gällande färgsättning, ljussättning och material.

  Inreda
  Det kan finnas mycket man kan tänkas behöva hjälp med, från färgsättning, möbleringsförslag eller något större som att vilja ha hjälp med ett helt rum eller få till den röda tråden i hemmet. Jag är med hela vägen.

  Konsultation
  Här går jag tillsammans med kunden igenom rum för rum, jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i kundens bostad så att bostaden visas på mer attraktivt sätt. Kunden får en checklista på generella råd och ansvarar själv för utförandet.

  Styling
  Vid denna styling arbetar jag huvudsakligen med bostadens befintliga möbler och inredning. Inredning och detaljer som vid försäljningstillfälle inte behövs plockas tillfälligt bort och ibland plockas möbler bort för att ge rummet mer rymd och yta. Jag kompletterar med enklare rekvisita så som belysning, tavlor, textilier, snittblommor och detaljer som kan tänkas behövas.

  Nätbaserat konsultation
  För dem som bor långt bort som ändå vill anlita mig kommer jag erbjuda en nätbaserat tjänst. Jag kommer ställa frågor via telefon eller mail, där jag får all information jag kan tänkas behöva. Även bilder på de/det rum kunden behöver hjälp med. Här kan jag hjälpa kunderna med Moodboards, förslag på möbleringar samt produktlistor där kunderna får information om produkter och var dom kan köpas osv.


  Kostnaden för homestyling är avdragsgill vid försäljning.
  Mer om detta kan ni läsa på skatteverket.se under kategorin ”fastighet och bostad”