• 2

  Hej!

   


  Annika Olsson Sahlén heter jag och det är jag som driver InredaBevara. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft ett brinnande intresse för inredning och design. 2015 bestämde jag mig för att utöka mina kunskaper inom området och började då studera till certifierad inredare och homestylingkonsult.

  Att trivas i sitt hem är otroligt viktigt. Det är här man umgås, hämtar kraft och energi och spenderar stor del av sin tid. Utifrån mitt stora intresse samt kunskaper inom inredning och design så vill jag kunna hjälpa och inspirera just dig med ditt hem eller få fram lösningar då man har kört fast med sina idéer eller projekt, stora som små.

  Med mina kunskaper och erfarenheter kan jag även hjälpa till och lyfta fram bostäder så dom visar sig från sin allra bästa sida inför försäljning. Genom att rensa bort, flytta om och skapa en mer tilltalande miljö hjälper det kunden att exponera sitt hem från dess bästa sidor och kvalitéer och får även fram bostadens karaktär. Allt för att den tilltänkta köparen enklare ska kunna föreställa sig själv i hemmet. Vid en homestyling ökar vinstchanserna och bostaden säljs oftast snabbare, dessutom är det avdragsgillt.

  InredaBevara riktar främst in sig på inredning i hemmamiljöer och homestyling inför försäljning. Verksamheten utgår från Hjo men tar uppdrag i hela Skaraborg samt erbjuder nätbaserade tjänster.

  Annika_namnteckning

   


   

  Annika Olsson Sahlen i Hjo, Västra Götalands län, SE på Houzz